AUTORIJLES AMSTERDAM


Ben je op zoek naar autorijles in Amsterdam? Bij onze rijschool krijg je persoonlijke aandacht van ervaren instructeurs die je begeleiden naar je autorijbewijs.

Pakket 1

Autorijles
€ 1480
  • 15 x 90 minuten + CBR examen

Pakket 2

Autorijles
€ 2280
  • 25 x 90 minuten + CBR examen

Pakket 3

Autorijles
€ 3080
  • 35 x 90 minuten + CBR examen

ONZE ZEKERHEDEN


Flexibel lessen

Hoe jij ook je rijles wilt volgen, met onze flexibele lestijden zorgen wij ervoor dat jij in een zo kort mogelijk tijdsbestek je rijlessen afrondt.

Betaalbaar

Wij bieden prijzen die heel betaalbaar zijn. Topkwaliteit en voordelige lespakketten. Je rijbewijs behalen binnen jouw budget.

Snel slagen

Start je met lessen? Dan wil je ook snel slagen. Die kans is bij ons héél groot. Veel groter dan het gemiddelde in de hele stad van Amsterdam!

Gespreid betalen

Ook bij ons is het behalen van je rijbewijs financieel een stuk eenvoudiger. Het gekozen lespakket kan in 2 of 3 termijnen betaald worden.

Autorijbewijs halen


Stel je eens voor: je stapt in je auto en rijdt overal naartoe waar jij wilt zijn, de vrijheid tegemoet. Je bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer of vrienden die je een lift willen geven. Een droom? Ja, maar wel eentje die binnenkort al kan uitkomen. Bij verkeersschool i-Motor haal je snel je autorijbewijs in Amsterdam.

Snel en efficiënt leren


Onze rijschool heeft geen wachttijd. Je kunt direct starten en meteen een rijexamen aanvragen. Je rijdt, met een vaste instructeur in een vaste leswagen, zo vaak als jij wilt. Je rijbewijs binnen enkele weken, of zelfs al binnen vijf dagen halen? Dat kan. I-Motor is namelijk gespecialiseerd in spoedcursussen. Zo komt dat felbegeerde rijbewijs pasje wel héél dichtbij.

AANMELDEN PROEFLES

Tarieven en Lespakketten

Autorijbewijs autorijles_amsterdam_imotor

Categorie B


Proefles
60 minuten
€ 50,-

Proefles Cadeau
60 minuten
€ 50,-

Rijles
90 minuten
€ 87,50

Pakket 1
15 x 90 minuten + CBR examen
€ 1480,-

Pakket 2
25 x 90 minuten + CBR examen
€ 2280,-

Pakket 3
35 x 90 minuten + CBR examen
€ 3080,-

Tussentijdse toets
-
€ 199,99

CBR Examen
-
€ 280,-

Opfriscursus
3 x 90 minuten
€ 262,50

Faalangst rijexamen
-
€ 340,-

Meld je aan voor een auto proefles

Je verplicht je tot niets 🤝

Na het rijden van de proefles heb je een goede indicatie van het aantal lessen dat er nodig zijn voor het behalen van je rijbewijs, met de daarbij behorende kosten.

Aanmelden proefles


    Door verder te gaan ga je akkoord met onze privacyverklaring.