MOTORRIJLES AMSTERDAM


Ben je op zoek naar motorrijles in Amsterdam? Bij onze rijschool krijg je persoonlijke aandacht van ervaren instructeurs die je begeleiden naar je motorrijbewijs.

Pakket 1

Motorrijles
€ 1250
  • 10 x 90 minuten + AVB en AVD examen

Pakket 2

Motorrijles
€ 1530
  • 15 x 90 minuten + AVB en AVD examen

Pakket 3

Motorrijles
€ 1850
  • 20 x 90 minuten + AVB en AVD examen

ONZE ZEKERHEDEN


Flexibel lessen

Hoe jij ook je rijles wilt volgen, met onze flexibele lestijden zorgen wij ervoor dat jij in een zo kort mogelijk tijdsbestek je rijlessen afrondt.

Betaalbaar

Wij bieden prijzen die heel betaalbaar zijn. Topkwaliteit en voordelige lespakketten. Je rijbewijs behalen binnen jouw budget.

Snel slagen

Start je met lessen? Dan wil je ook snel slagen. Die kans is bij ons héél groot. Veel groter dan het gemiddelde in de hele stad van Amsterdam!

Gespreid betalen

Ook bij ons is het behalen van je rijbewijs financieel een stuk eenvoudiger. Het gekozen lespakket kan in 2 of 3 termijnen betaald worden.

Motorrijbewijs halen


Wat is er nu mooier dan op een motor te kunnen rijden? Je bent vrij en onafhankelijk, je kunt volop genieten van de omgeving en je hebt geen last van vervelende files. Wanneer je plannen hebt om je motor theorie of je motorrijbewijs in Amsterdam te halen, dan kun je bij ons uitstekend terecht. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je binnen een kort tijdsbestek je motorrijbewijs op zak hebt, zodat je volop kunt gaan genieten van je vrijheid.

Mooie motoren met de juiste oefenkleding


Bij onze rijschool leer je om op een goede wijze het motorrijden te beheersen. Tijdens het volgen van motorrijlessen via onze rijschool, kun je gebruik maken van onze Kawasaki en Yamaha lesmotoren. Dit zijn motoren van een uitstekende kwaliteit en je kunt hierop prima de kneepjes van het motorrijden leren. Zo leer je bijvoorbeeld om met verkeersborden te oefenen en de motorfiets te beheersen. Daarnaast kun je bij onze rijschool ook de nodige motorkleding en motorhelm gebruiken.

AANMELDEN PROEFLES

Tarieven en Lespakketten

Motorrijbewijs motorrijles_amsterdam_imotor

Categorie A1, A2, A


Proefles
90 minuten
€ 60,-

Proefles Cadeau
90 minuten
€ 60,-

Rijles
90 minuten
€ 89,-

AVB examen
-
€ 190,-

AVD examen
-
€ 290,-

Pakket 1
10 x 90 minuten + AVB en AVD examen
€ 1250,-

Pakket 2
15 x 90 minuten + AVB en AVD examen
€ 1530,-

Pakket 3
20 x 90 minuten + AVB en AVD examen
€ 1850,-

Praktische informatie voor het behalen van je motorrijbewijs


Voor het behalen van een motorrijbewijs dien je twee praktijkexamens af te leggen. Het eerste examen is voertuigbeheersing (Avb, bijzondere verrichtingen), wanneer dit eerste examen succesvol is afgerond kan er een aanvraag voor het tweede examen (Avd, verkeersdeelname) worden gedaan.

Voor de motor heb je drie verschillende rijbewijzen: voor de lichte motor (A1), de middelzware motor (A2) en de zware motor (A). In november 2017 is de wetgeving voor het behalen van het motorrijbewijs aangepast volgens de regels van de EU. Mocht je voor die tijd het motorrijbewijs hebben behaalt, dan val je nog onder de oude regelgeving.

Als je 18 bent, mag je het rijbewijs voor de lichte motor (A1) halen. Vanaf 17 jaar mag je beginnen met de rijlessen en het theorie-examen.

Als je 20 bent, mag je het rijbewijs voor de middelzware motor (A2) halen. Vanaf je twintigste mag je daarvoor rijlessen volgen als je bent geslaagd voor je motortheorie-examen of je autorijbewijs hebt.

Als je 21 bent, mag je het rijbewijs voor de zware motor (A) halen. Vanaf je 21e mag je daarvoor rijlessen volgen als je bent geslaagd voor je motortheorie-examen of je autorijbewijs hebt.

Als je vóór je 24e, het rijbewijs voor de zware categorie (A) rechtstreeks behaalt, krijg je code 80 op het rijbewijs vermeld. Dat betekent dat je in de zware categorie (A) uitsluitend op een driewielig motorrijtuig mag rijden met onbeperkt vermogen of dus een motor van een A1 of A2 categorie.

De code 80 vervalt twee jaar na het behalen van je A-rijbewijs of als je voor die tijd 24 wordt. Je mag dan ook op een zware motor (A) rijden. Je hoeft daarvoor geen extra examen meer te doen, zoals bij de oude regelgeving wel het geval is. Mocht je twijfelen over welke regels er voor jou van toepassing zijn? Bel ons dan gerust en we helpen je graag verder.

Meld je aan voor een motor proefles

Je verplicht je tot niets 🤝

Na het rijden van de proefles heb je een goede indicatie van het aantal lessen dat er nodig zijn voor het behalen van je rijbewijs, met de daarbij behorende kosten.

Aanmelden proefles


    Door verder te gaan ga je akkoord met onze privacyverklaring.