SCOOTER RIJBEWIJS AMSTERDAM


Flexibel lessen

Hoe jij ook je rijles wilt volgen, met onze flexibele lestijden zorgen wij ervoor dat jij in een zo kort mogelijk tijdsbestek je rijlessen afrondt.

Betaalbaar

Wij bieden prijzen die heel betaalbaar zijn. Topkwaliteit en voordelige lespakketten. Je rijbewijs behalen binnen jouw budget.

Snel slagen

Start je met lessen? Dan wil je ook snel slagen. Die kans is bij ons héél groot. Veel groter dan het gemiddelde in de hele stad van Amsterdam!

Gespreid betalen

Ook bij ons is het behalen van je rijbewijs financieel een stuk eenvoudiger. Het gekozen lespakket kan in 2 of 3 termijnen betaald worden.

Scooter-Bromfietsrijbewijs halen


Ben je 16 jaar of ouder en wil je graag op een scooter of brommer rijden? Dat is toegestaan, mits je natuurlijk er voor kiest om je scooter rijbewijs te halen. Van 15,5 jarige leeftijd mag je al je theorie-examen doen voor je scooter rijbewijs. Pas wanneer je 16 jaar bent mag je rijlessen gaan volgen voor het behalen van je scooter rijbewijs. Heb je het theorie-examen gehaald en het praktijkexamen met succes afgelegd? Dan ben jij de trotse eigenaar van het rijbewijs AM.

Snel en efficiënt leren


Tijdens de praktijklessen leer je de juiste vaardigheden om controle over je brommer te bewaren. Niet alleen beheersing, ook het rijden op de weg neemt de instructeur met je door. Je theorie in praktijk brengen, daar gaat het om. Het is niet alleen veilig, maar het kan je ook flink geld besparen. Met ervaren instructeurs haal je je praktijk in korte tijd.

AANMELDEN PROEFLES

Het theorie examen kan behaald vanaf 15,5 jarige leeftijd


Om een bromfiets (scooter), snorfiets of brommobiel te mogen besturen dient er een praktijkexamen te worden afgelegd bij het CBR. Allereerst dien je in het bezit te komen van een theoriecertificaat, alvorens je de praktijklessen kunt aanvangen. Voor zowel bromfiets, snorfiets als brommobiel hanteert het CBR hetzelfde theorie examen. Voor het praktijkexamen maakt het CBR alleen verschil tussen brom mobiel of bromfiets, wanneer je een snorfietsrijbewijs wenst te behalen dien je het praktijkexamen af te leggen op een bromfiets. Wanneer je geïnteresseerd bent, staat onze instructeur met plezier voor je klaar om een proefles te rijden op onze scooters.

Prijzen en Pakketten Bromfietsrijbewijs (Categorie AM)

Je verplicht je na het rijden van de proefles tot niets, maar je hebt wel een goede indicatie van het aantal lessen dat er nodig zijn, voor het behalen van jouw rijbewijs, met de daarbij behorende kosten.


Proefles
60 minuten
€ 30,-

Proefles Cadeau
60 minuten
€ 30,-

Losse rijles (bromfiets)
60 minuten
€ 42,50

CBR Examen
-
€ 170,-

Pakket 1
3 x 60 minuten + examen
€ 290,-

Pakket 2
4 x 60 minuten + examen
€ 330,-

Pakket 3
5 x 60 minuten + examen
€ 370,-

Meld je aan voor een scooter-bromfiets proefles

Je verplicht je tot niets

Na het rijden van de proefles heb je een goede indicatie van het aantal lessen dat er nodig zijn voor het behalen van je rijbewijs, met de daarbij behorende kosten.

Aanmelden proefles
    Recensies

    via Google-reviews